Theater

Binnen het theater geef ik cursussen, workshops én speel ik graag zelf. Workshops geef ik op aanvraag en in samenwerking met de betreffende instelling. Zo maakte ik deze zomer in Dinxperlo twee korte voorstellingen op een zomerschool voor kinderen met een taalachterstand en gaf ik lekker actieve workshops in de speeltuinen van Enschede. 
  
Bij Theatermakerij Enschede maak ik voorstellingen met kinderen en jongen van 6 tot 18 jaar. Hier ben ik ook onderdeel van talententraject De Maakers, in samenwerking met de Nederlandse Reisopera. Binnen de Maakers worden talentvolle jongeren uitgedaagd een professionele muziektheatervoorstelling te maken op basis van een klassieke opera. Dit gebeurt onder leiding van geschoolde docenten, regisseurs. componisten en schrijvers. 

Als actrice speel ik voor Theater Sonnevanck in twee voorstellingen: 

 

De Kleine Berenjacht

Muziektheater voor Zeer Moeilijk Lerende (ZML) en Ernstig Meervoudig Beperkte (EMB) kinderen. 

De Kleine Berenjacht is op maat gemaakt voor kinderen die gevoelig zin voor prikkels en onrustig worden van nieuwe situaties en locaties. 

Een actrice vertelt, speelt en zingt het spannende verhaal van een kind en haar hond die samen op berenjacht gaan. Een voorstelling over moedig zijn, samen dwars door de modder en de sneeuwstorm sjouwen, over óvermoedig zijn en  lekker bang zijn onder de dekens.

Te boeken via www.sonnevanck.nlVita (7+)

In het museum heeft alles, maar écht alles een mooi plekje, behalve Vita. Ze zoekt een stukje ruimte waar ze helemaal zichzelf kan zijn en waar ze bij de andere kunstwerken past. Maar steeds wanneer ze denkt het gevonden te hebben, voelt ze zich toch weer niet op haar plek. Alsof ze een puzzelstukje is in de verkeerde puzzel. Kon iemand haar nou maar helpen, dan zou het makkelijker zijn. 

Vita is een theatrale rondleiding bij de tentoonstelling Ars longa, vita brevis in Rijksmuseum Twenthe. 

Een coproductie van Roombeek Cultuurpark, Rijksmuseum Twenthe en Theater Sonnevanck. 


Je kunt me altijd bereiken via het 
contactformulierfacebook of instagram.


 


 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

E-mailen
Instagram
LinkedIn