Regie

Als regisseur maak ik sociaal theater dat taboes doorbreekt en het gesprek opent. Voor, met en door jongeren.

Voor Theatermakerij Enschede maak ik voorstellingen met de 16+ jongerengroep en met de jonge talenten binnen de Talentsmederij. Hierbij werk ik altijd vanuit de interesses van de jongeren zelf, zo maakte ik in 2021 binnen de module muziektheater 'De saaiste show ooit'. Een muziektheatervoorstelling over de saaiheid en eenzaamheid die de coronapandemie met zich meeneemt. Alle teksten en muziek werden door de jongeren zelf geschreven en lieten daardoor hun ware gedachten horen, zien en voelen,

In 2020 maakte ik voor de Podiumacademie, ROC van Twente een educatieve voorstellingen over schaamte samen met zes jonge acteurs die de voorstelling zelf ontwikkelden, verkochten en er educatie bij maakten. Dit resulteerde in de persoonlijke. directe voorstelling SCHIJTLEVEL. 

Dit jaar maak ik in opdracht van ROC van Twente de voorstelling SOLO. Een voorstelling over verborgen eenzaamheid onder jongeren, door jonge acteurs die met de toeschouwers in gesprek gaan. Kun je eenzaam zijn zonder alleen te zijn? En kun je succesvol zijn en je toch eenzaam voelen? SOLO spreekt jongeren aan en opent het gesprek over verborgen eenzaamheid.


Je kunt me altijd bereiken via het 
contactformulierfacebook of instagram.

 


 


 


 

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn